Bij van Vliet Verwarming hebben we een hart voor de zaak, met meer dan 35 jaar ervaring kennen wij uw CV-ketel en het verwarmingsstelsel uit ons hoofd. In de loop der jaren hebben wij de markt behoorlijk zien veranderen. Onze verwarmingsmonteurs scholen zich continu bij om zo up-to-date te blijven en u de service te verlenen die u van ons gewend bent. Geen klus zal daarom te moeilijk of te ingewikkeld zijn. Door onze snelle service zit u er snel weer warmpjes bij. Maar niet alleen voor een spoedklus kunt u ons inschakelen, wij kunnen namelijk nog veel meer voor u betekenen.

Cv- en Hr-ketel

Het is één van de belangrijkste onderdelen van een woning, de verwarmingsketel. Deze geeft in de winter warmte en zorgt voor een fijn leefklimaat in huis. Het maakt niet uit wat u kiest, een Cv- of een Hr-ketel wij installeren het snel voor u zodat u niet lang in de kou hoeft te zitten. Voor uw portemonnee maakt het wel wat uit, een Cv-ketel is goedkoper in de aanschaf. Een Hr-ketel is zuiniger en behaald een hoger rendement dan de Cv-ketel. Dit is een overweging die wij graag met u doorspreken zodat u de juiste beslissing neemt.

Onderhoud

Nadat u een goede verwarmingsketel hebt aangeschaft, is het verstandig om deze eens of tweemaal in het jaar te laten onderhouden. Zo bent u eventuele storingen voor en gaat het apparaat langer mee. Mocht er toch nog wat zijn, dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Vloerverwarming

Het is een genot om in de avond en de ochtend nooit last te hebben van koude voeten. Met vloerverwarming hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Voorheen werd vloerverwarming alleen gebruikt in de badkamer waar de vloer in de meeste gevallen ook erg koud was. Nu wordt het steeds vaker als hoofd- of bijverwarming gebruikt in de woning. Zo hebt u door het hele huis warme voeten.

Van Vliet Verwarming inschakelen

Hebt u een oude ketel die nodig aan vervanging toe is, of zit u met een storing? Dan hebt u snel een verwarmingsspecialist nodig. Wij staan dag en nacht voor u klaar en helpen u graag verder met uw verwarmingssysteem.

Bedrijfsnaam: Van Vliet Verwarming
Website: www.vanvlietverwarming.nl