Op zoek naar een specialist in tegelwerken? Dan zit u bij Certikera op de juiste plaats. Certikera is al ruim 20 jaar lang werkzaam in heel Vlaanderen. In deze 20 jaar heeft het bedrijf al veel ervaring opgedaan. Certikera heeft in de loop van de jaren een groot netwerk opgebouwd van verschillende goed opgeleide specialisten. Dit betekent dat er gegarandeerd een specialist aangesloten bij Certikera bij u in de buurt te vinden is!

Wand- en vloertegels

Certikera plaatst niet alleen uw wandtegels, maar ook vloertegels zijn een specialiteit van Certikera. De specialisten van Certikera helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste tegelsoort en plaatsen dit vervolgens op de juiste wijze. Heeft u een specifiek plan in uw hoofd? Certikera luistert graag naar uw ideeën!

Werkproces

Certikera werkt alleen met de beste kwaliteit materialen. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar u krijgt ze voor een goede prijs. De tegels worden geplaatst door vakmannen die juist zijn opgeleid. Dit houdt in dat als u tegels laat plaatsen door een specialist van Certikera, u een optimaal resultaat kunt verwachten!

Contact met Certikera?

Wilt u nieuwe tegels laten plaatsen? Certikera helpt u graag met deze klus! Benieuwd naar alle werkzaamheden van Certikera? Neem dan eens een kijkje op de website!

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: Certikera
Website: Certikera.be