Armada Janse is al meer dan 80 jaar specialist binnen de industriële markt op het gebied van gevelreclame, lichtreclame, reclamemasten, bewegwijzering en architectural lighting. Armada Janse is onderdeel van de Andus Group, een zelfstandige werkmaatschappij waaronder 13 zelfstandige bedrijven vallen. De Artisans Mastering Darkness, oftewel ArMaDa, is gevestigd aan de Fabrieksstraat in het Limburgse Budel. De organisatie zorgt ervoor dat uw bedrijf 24/7 zichtbaar is op een manier die past bij uw bedrijf en bezoekers.

Armada Janse vergroot de zichtbaarheid
Armada Janse vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijfspand, kantoor of organisatie middels reclame, façades of bewegwijzering. Graag lichten we een paar interessante lichtreclame projecten uit om u een beeld te geven van onze werkzaamheden, projecten en creaties met een zichtbaar resultaat!

Gevelreclame voor Shimano
Voor Shimano, een nieuwbouwpand op de High Tech Campus in Eindhoven, heeft Armada Janse doosletterteksten geproduceerd, geleverd en gemonteerd volledig in huisstijl van het bedrijf. De gevelreclame voor Shimano is voorzien van automatische dimmers zodat de tekst oplicht op het moment dat het buiten gaat schemeren. Ook is de installatie voorzien van LED verlichting met een zo laag mogelijk energieverbruik.

LED-schermen voor Volvo Cars

Voor de reclamemast langs de A2 in Beesd werd Armada Janse gevraagd om de LED schermen te vervangen. Deze schermen hadden voorheen een afmeting van respectievelijk 4 x 6 meter en werden vervangen door reclamemasten van 6 x 9 meter. De nieuwe LED schermen bevatten twee loopbordessen om de schermen optimaal te onderhouden en een dimfunctie voor schemer, nacht en omgevingslicht. De LED schermen kunnen geprogrammeerd worden op basis van een tijdschema, maar het is ook mogelijk een vaste programmering in te stellen. Dit is naar keuze en wens van Volvo.

Bent u op zoek naar ons?
Zoekt u een zichtbare reclame voor uw kantoorpand, een sterke bewegwijzering langs de snelweg of op maat gemaakte lichtreclame voor uw bedrijf? Dan is Armada Janse een geschikte keuze. Onze professionals staan voor u klaar om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten!

Contact

Bedrijfsnaam: Armada Janse
Website: www.armadajanse.nl