Piet van der Veen Gevelrenovatie is al 25 jaar lang de specialist op het gebied van gevelwerken en vochtbestrijding. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen en hebben een groot netwerk van specialisten. Door ons grote netwerk is er altijd een specialist bij u in de buurt en kunt u snel worden geholpen. Door onze goed gediplomeerde vakmannen bent u zeker van een voordelige prijs tegen een goede kwaliteit. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkst!

Gevelreiniging

Heeft u aanslag of hardnekkig vuil op uw buitenmuren? Wij maken gebruik van verschillende technieken om uw gevel zo schoon mogelijk te maken. Onze vakmannen adviseren u graag over de manier die het meest geschikt is voor de vervuiling op uw muur om het vervolgens succesvol van uw gevel te verwijderen.

Gevelrenovatie

Om het aanzicht van gevels van uw pand te verbeteren, raden wij u aan om eens per 5 jaar uw gevel te laten renoveren. Wij zijn als gevelrenovatiebedrijf vooral gespecialiseerd in het renoveren van gevels en helpen u ook graag bij het renoveren van uw gevel! Bij het renoveren van gevels, pakken we de voegwerken aan, wordt de gevel gereinigd en wordt er opnieuw geïmpregneerd. Zo ziet uw pand er altijd goed uit!

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: P. v.d. Veen Gevelrenovatie
Website: Pvdv.be