Voor een goede glaszetter bent u bij Jan de Weg op de het goede adres. Met ruim 25 jaar ervaring zorgen wij voor een snelle en vakkundige werkwijze. Jan de Weg senior is in 1984 begonnen als kleine zelfstandige met het leveren van voornamelijk enkel-glas. Dubbele beglazing was in die tijd eerder uitzondering dan regel. De markt en het bedrijf van Jan de Weg is behoorlijk veranderd. De focus is steeds meer te komen liggen op duurzaamheid. HR++ glas zorgt voor een betere isolerende werking en dit is goed voor het milieu en uw portemonnee. Jan de Weg junior heeft het bedrijf in 2008 overgenomen van senior. Junior is altijd duidelijk geweest over zijn ambitie: één van de grotere glaszetters (top-5) zijn in Nederland. Passend bij deze ambitie is het aantal vestigingen aanzienlijk uitgebreid van drie naar vijftien vestigingen. Hierdoor is het bedrijf altijd in staat om binnen 30 minuten bij u op locatie te zijn indien u te maken heeft met glasschade. Door deelname aan het Nieuwe Gilde hoopt het bedrijf nog meer particulieren en bedrijven als klant te mogen verwelkomen. Al onze mensen zijn echte vakmannen die uitstekend gediplomeerd zijn. Onze glaszetters zijn echter niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van normaal glas. Ook glas-in-lood en woon en bedrijfsveiligheid zien wij als onze zorg.

Wat maakt ons sterk?

Jan de Weg bindt zijn klanten graag voor langere tijd. De onderstaande punten vormen de basis van de onderneming. U bent u verzekerd van de volgende zekerheden.

  • 15 jaar garantie op de montage.
  • Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie, waar u zich ook bevindt in Nederland. M.u.v. de Waddeneilanden.
  • Altijd dubbelglas en HR++ glas uit voorraad leverbaar. Het glas hoeft dus niet eerst besteld te worden.

Soorten glas

De werknemers van Jan de Weg zijn gespecialiseerd in alle glassoorten. Zo leveren wij het standaard dubbelglas, maar ook driedubbel glas, glas-in-lood en beveiligingsglas. Wat voor wensen u ook heeft, u kunt bij Jan de Weg terecht. Zo heeft veiligheidsglas meer voordelen dan u denkt. Niet alleen beschermd het beter tegen inbraak, maar ook tegen verwondingen mocht het glas breken. Genoeg voordelen om over veiligheidsglas na te denken.

Bereikbaarheid

Glasschade kan op elk ogenblik van de dag gebeuren. Het is dan ook belangrijk dat er elk moment van de dag een expert bereikbaar is om de glasschade op te lossen. Dit om inbraak en onnodig warmteverlies te voorkomen. Jan de Weg is een van de experts die u op elk willekeurig moment te hulp kunt roepen. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u bellen. Jan de Weg is bereikbaar voor alle mogelijke glasdiensten.

Contact

Bedrijfsnaam: Glaszetter Jan de Weg
Website: www.gjandeweg.nl