Onderhoud aan uw huis of bedrijfspand is van groot belang om de kwaliteit van uw gevels te behouden, tevens zorgt het voor een verbeterde uitstraling hierdoor zal de waarde van uw woning of bedrijfspand stijgen. Heeft u onverhoopt toch last van vochtproblemen dan staat er ten alle tijden een expert uit ons netwerk klaar om u gevel en binnenmuren weer zo snel mogelijk vocht vrij te krijgen.

Wij bouwbedrijfkoster zijn een landelijk netwerk van bedrijven dat houd in dat wij met meerdere specialisten samen werken op het gebied van vochtbestrijding en gevelwerken, zo kunnen wij u altijd snel spoedig en natuurlijk professioneel gepaste hulp bieden. Mede door dat wij met veel specialisten samen werken kunnen wij breed te hulp staan met gevel en vochtproblemen, denk aan kelders het verwijderen van graffiti en doorslaand vocht.

Wat doet vocht aan uw huis

Zitten er vochtplekken in uw kruipruimtes muren of zelfs uw betonvloeren of heeft u zelfs last van schimmelvorming, deze problemen komen altijd voort uit optrekkend vocht deze vocht komt altijd vanuit de grond vaak word dit ook meer gezien in oudere woningen of bedrijfspanden.

Hoe optrekkend vocht vroegtijdig te herkennen

Optrekkend vocht herkent u altijd door condens waar te nemen aan uw muren en het plafon, daarom word het dus ook optrekkend vocht genoemd.

Gevolgen zijn:

  • Vochtplekken aan onderzijde van de muren
  • Schimmelvorming
  • Kapotte vloeren, behang en verf
  • Vochtige betonvloer

Contact

Bedrijfsnaam: Bouwbedrijf Koster
Website: www.bouwbedrijfkoster.nl