Vakmanschap en scherpe prijzen, dat is waar De Jong BV voor staat. Bij ons bent u voor vochtbestrijding, gevelwerkzaamheden en verschillende vormen van dakwerken aan het juiste adres. De Jong BV is een netwerk van dakdekker- en loodgieterspecialisten verspreid over heel Nederland. Of u nou last heeft van een daklekkage of een vochtprobleem in huis, de Jong BV staat altijd voor u klaar. Onze specialisten schieten snel te hulp en zorgen ervoor dat het probleem spoedig opgelost wordt. Via een vrijblijvende offerte komt u in contact met een professional bij u uit de buurt.

Gevelreiniging

Elke gevel heeft eens in de zoveel tijd reiniging nodig, en zo ook die van u. Met gevelreiniging zorgen wij er voor dat uw gevel ontdaan wordt van vuil en mosaangroei. Dit vermindert de kans op onder andere lekkages en andere vormen van waterschade. Er zijn diverse methodes om uw buitenmuur te reinigen. Welke methode wordt toegepast hangt af van de soort aanslag op de muur en uw eigen wensen.

Gevelrenovatie

Als uw gevel toe is aan renovatie, dan schieten wij graag te hulp. De gevel is het visitekaartje van uw woning en het is dan ook te begrijpen dat u uw gevel netjes wilt houden. Als uw gevel scheuren, slechte voegen of andere schade heeft is het verstandig om gevelrenovatie toe te passen. Er zijn diverse vormen van gevelreiniging, zoals de voegen uithakken, het voegwerk schoonmaken of het vervangen van de stenen. Wilt u gevelrenovatie voorkomen? Pleeg dan regelmatig onderhoud.

Vochtbestrijding

Als u regelmatig last heeft van vochtige muren, schimmel of ongedierte is de kans groot dat u een vochtprobleem in huis heeft. De meest voorkomende oorzaak van een vochtprobleem is onvoldoende ventilatie, maar het kan ook ontstaan door koudebruggen, condensatie en lekkages. Naast dat vocht in huis zorgt voor schimmel en dergelijke, zult u ook een hoge energierekening ontvangen. Daarbij heeft het ook gevolgen voor uw gezondheid. Als u een vochtprobleem signaleert, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij verhelpen uw vochtprobleem snel!

Dakwerken

Moet uw daklekkage verholpen worden of wilt u een nieuw dak laten plaatsen? Laat dit gerust over aan de Jong BV. Wij werken namelijk met vakkundige dakdekkers die elke vorm van dakwerk uitvoeren. Zo bedekken wij daken met diverse materialen, zoals dakpannen, riet, EPDM of bitumen, maar wij voeren ook reparaties of dakonderhoud uit.

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: De Jong BV
Website: Dejongbv.nl