Dirk Vervaet is een begrip op het gebied van verhuizen in heel België. Al ruim 25 jaar staat Vervaet voor u klaar indien u op zoek bent naar een verhuisfirma met kennis van zaken. Het bedrijf biedt scherpe prijzen en werkt samen met diverse vershuisfirma’s door Vlaanderen en Wallonië. Het netwerk van specialisten is zorgvuldig geselecteerd waardoor de kwaliteit van de dienstverlening optimaal is.

Historie

Uw verhuis is bij Vervaet in goede handen. Inmiddels is de derde generatie van Vervaet in het bedrijf werkzaam nadat Dirk de verhuisfirma in 1987 heeft opgericht in Antwerpen. Waar men eerst werkzaam was in de nabije omgeving heeft dit ambachtelijke bedrijf zijn werkgebied uitgebreid. Door nauwe contacten met menig verhuisspecialist is Vervaet uitgegroeid tot het bedrijf zoals het nu is.

Meer dan verhuizen alleen

Het verhuisbedrijf levert een complete dienstverlening. Naast verhuizen kunt u ook bij Dirkvervaet.be terecht voor de opslag van goederen of de huur van een verhuisladder of –lift. Daarnaast biedt men ondersteuning bij een bedrijfsverhuis of verhuizing van senioren. Het bedrijf levert maatwerk tegen aantrekkelijke tarieven.

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: Verhuisfirma Dirk Vervaet
Website: Dirkvervaet.be