Bent u opzoek naar een installatiebedrijf dat altijd voor u klaar staat, dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Installatiebedrijf Olden en Ordkamp is al jaren lang actief in de installatietechniek en streeft naar een 100% klanttevredenheid. Doordat wij een groot scala aan personeel hebben, staat er altijd iemand voor u klaar. Door het grote team kunnen wij ingezet worden voor zowel grote als kleinere klussen, dit kunnen klussen zijn zoals het ontwerpen en het renoveren van uw badkamer, keuken of andere delen van uw woning. Het bedrijf is al ruim 25 jaar actief in het vakgebied en kan daardoor met recht een ambachtelijk bedrijf worden genoemd. Het bedrijf is groot geworden door klein te blijven en het vak is van vader op zoon overgedragen.

Voorzieningen in huis

Naast het renoveren kunnen wij u met meer werkzaamheden van dienst zijn. Want voordat u uw maaltijd op gas kunt bereiden, of het toilet kan doorspoelen, moet er nog heel wat gebeuren. Eerst moeten alle leidingen op de juiste plaats gelegd worden en kan alles aamgesloten worden. Dit lijkt een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar, door het hele huis lopen allemaal leidingen die u in staat stellen om van alle gemakken gebruik te maken.

Renovatie aan uw woning

Naast alle werkzaamheden in het huis, kan er ook veel gebeuren aan het uiterlijk van uw woning. Denk hierbij aan het vervangen van uw dakpannen of al het lood- en zinkwerk. Bij oude woning kunnen de dakpannen minder stevig of qua uiterlijk minder mooi zijn. Bij het opknappen van een woning, geven andere dakpannen en nieuw lood- en zinkwerk een frisse uitstraling.

Andere werkzaamheden

Naast dat wij u helpen met het verbeteren van uw woning door renovaties uit te voeren, zijn u ook van dienst wanneer u kampt met een lekkage of verstopping. Niets is zo vervelend als het verstopping, wij komen daarom zo snel mogelijk naar u toe om dit probleem voor u op te lossen. Dit doen wij ook voor u wanneer u last hebt van een lekkage, schakel dan snel een specialist in die de lekkage kan verhelpen, want lekkages kunnen veel schade aanrichten.

Direct contact met installatiebedrijf Olden & Ordkamp

Wilt u niet langer wachten en gelijk geholpen worden, dan staan wij voor u klaar. Wij helpen u met het renoveren en het verhelpen van problemen in huis. Voordat wij gaan renoveren, gaan wij eerst met u om tafel om uw plannen door te spreken.

Bedrijfsnaam: Olden & Ordkamp
Website: www.oldenordkamp.nl