Als u op zoek ben naar een ambachtelijke vloerspecialist dan bent u bij Hatibo aan het goede adres. Hatibo is een bedrijvennetwerk waarbij bedrijven aan zijn gesloten die vloeren in alle soorten en maten kunnen worden geleverd. Ook zijn de bedrijven gevestigd door het hele land, zodat er altijd een vloerspecialist bij u in de buurt is te vinden!

Soorten vloeren

Er zijn verschillende soorten vloeren voor verschillende wensen. Zo kan er voor elk type huis een bijpassende vloer worden gerealiseerd. Of het nou gaat om een traditionele houten vloer of een moderne Laminaat/ PVC vloer. Bijna alle soorten vloeren kunnen worden gerealiseerd.

Werkproces

Om het beste resultaat te garanderen werken de specialisten van Hatibo alleen met de beste materialen. Ook worden er zorgvuldige maatregelen genomen voordat de vloer gelegd wordt. Als eerste wordt de oude vloer verwijderd en wordt er door de specialist vastgesteld of de gehele vloer egaal en vlak is. Hierna kan de vloer worden gelegd, het leggen van een PVC of laminaat vloer is met enige handigheid zelf uit te voeren. Voor een houten vloer wordt het wel aangeraden om een vloerenspecialist in te schakelen.

Direct in contact met een vloerenspecialist

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen, reinigen, of onderhoud van uw vloeren? Wilt u graag weten welke vorm van vloerbedekking het meest isolerend is? Of hebt u behoefte aan advies van een erkend vloerenspecialist? Neem dan eens een kijkje op de website van Hatibo.

Contact

Bedrijfsnaam: Hatibo
Website: www.hatibo.nl