Als u op zoek bent naar ambachtelijk geproduceerde koffie, dan bent u bij Brandmeester’s aan het juiste adres. In deze kleine branderij in Boesingheliede wordt op ambachtelijke wijze koffie gebrand in kleine hoeveelheden. Dit is om te zorgen dat de kwaliteit en versheid van de koffie wordt gewaarborgd.

Kwaliteit uit eigen land

Een goede espresso hoeft niet uit een ver land te komen. Maar kan ook gewoon in Nederland worden geproduceerd. Net als bij andere versproducten, zoals groente en fruit, vindt u de beste kwaliteit dichtbij. Bij Brandmeester’s wordt dagelijks koffie gebrand volgens zijn eigen brandprofiel. Elke koffie is weer anders, en het vergt een zekere ervaring om alle soorten koffie op de juiste manier te branden.

Koffie op de werkvloer

Doordat de grens tussen privé en zakelijk steeds meer vervaagd wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk. De koffie die u op het kantoor drinkt moet zo smaken als men het thuis gewend is. Het drinken van koffie op de werkvloer is geen tijdsverdoening, het is juist een moment voor inspiratie, creatie en teambuilding.

Assortiment

Om goed werk te leveren heeft u goed gereedschap nodig. Dit is bij alles zo, maar bij koffie in het bijzonder. Superieure koffie en thee vragen om een hoogwaardige en zorgvuldige bereiding. Bij Brandmeester’s hebben ze alles wat u nodig heeft in het assortiment. Niet alleen de beste koffiebonen en theebladeren. Maar ook alle benodigde accessoires en barista tools. Evenals een indrukwekkend assortiment espressomachines voor zakelijk en thuis gebruik. Niet voor niets staat Brandmeester’s dan ook bekend als een ambassadeur op het gebied van koffie en thee.

Contact

Bedrijfsnaam: brandmeester’s b.v.
Adres: IJweg 507e
Postcode: 2143 CL
Plaatsnaam: Boesingheliede
Website: www.brandmeesters.nl