De ambachtelijke bakker Engelen is sinds 1984 in Huissen gevestigd Iedere nacht zijn de bakkers in de weer om te zorgen dat ’s morgens vers knapperig brood voor u op de plank ligt. Sinds 2010 zit Bakkerij Engelen niet alleen in Huissen maar ook in Bemmel. In 2011 is het bakkerij gedeelte van de winkel verhuisd van Huissen naar Bemmel. Omdat de bakcapaciteit te beperkt was op de oude locatie. Nu bakt men alles af in Bemmel. Maar het ambachtelijke gedeelte van de winkel is altijd hetzelfde gebleven.

Brood

Omdat het brood op een ambachtelijke manier wordt gebakken, heeft het net even een andere smaak dan gewoon brood. Enkele toppers in het broodassortiment van Bakkerij Engelen zijn: Het wijngaardeniersbrood, het waldkornbrood en ook het speltbrood. Ook het assortiment van klein brood houdt niet achter bij Bakkerij Engelen. Door de ruime keuze aan broodjes kunt u een uitgebreide lunch of een lekkere koffiemaaltijd makkelijk realiseren.

Banket

Ook voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere feestelijke activiteit kunt u terecht bij Bakkerij Engelen voor het banket. Een alom bekende bankettopper is de perenvlaai. De perenvlaai bestaat uit een zandbodem met slagroom en schijfjes peer. Als variatie op deze lekkere perenvlaai wordt er in de aardbeien tijd ook een aardbeienvlaai aangeboden. Bij deze vlaai bestaat de bodem niet uit schijfjes peer maar uit lekkere verse aardbeien.

Honger gekregen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal ook zin gekregen in een lekkere peren of aardbeienvlaai? Kom dan eens kijken in een van de twee bakkerijen van Theo Engelen. De bakkerij in Huissen bevindt zich op de Wijngaarden 1. De bakkerij in Bemmel bevindt zich op De Plak 30 . Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site. Ook kunt u hier online uw brood bestellen, zodat het op tijd en vers voor u klaarligt.

Contact

Bedrijfsnaam: Bakkerij Engelen
Adres: Wijngaarden 1
Postcode: 6851 MA
Plaatsnaam: Huissen
Adres: De Plak 301
Postcode: 6681 DP
Plaatsnaam: Bemmel
Website: bakkerijengelen.nl