Bij The Chocolate Bar in Nijmegen kunt u terecht voor allerlei activiteiten op het gebied van chocolade. Van workshops tot spelshows. The Chocolate Bar is een ambachtelijke chocolatier die met passie en gedrevenheid diverse activiteiten aanbied voor jong en oud. Bij deze activiteiten leert u niet alleen hoe u iets van chocola maakt. Maar ook leert u werken met een spuitzak, hierdoor heeft u het opspuiten van een dikvloeibare vulling zo onder de knie.

Workshops

De workshops die bij The Chocolate Bar worden gegeven zijn niet alleen heel informatief, maar ook nog eens heel lekker! In deze workshops leert u het volledige proces van het maken van de chocolade, tot het versieren van de bonbons. En als kers op de taart mag u uw zelfgemaakte bonbons ook nog eens meenemen. Deze worden verpakt in een mooi bonbondoosje met een strik en een lint.

Spelshows en Lezingen

Ook wordt er door The Chocolate Bar een aantal spelshows en lezingen aangeboden. Dit is natuurlijk leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwerij of reünie. In de spelshows worden er scherpe vragen gesteld die worden beloond met lekkere producten. Bij de informatieve en interactieve lezingen worden de hersenen geprikkeld door een aantal interessante vragen te stellen. Ook hier maakt u kennis met allemaal verschillende soorten chocola vanuit alle uithoeken van de wereld.

Fairtrade chocolade

Natuurlijk wordt er daar, waar mogelijk, met Fairtrade of biologische producten gewerkt. Zoals bij de meeste mensen wel bekent is zijn dit producten waar de boeren een eerlijke prijs voor hebben gekregen. Over het algemeen zijn deze producten qua inkoop voor het bedrijf wel duurder. Maar is het wel een “fair” product.

Enthousiast geworden?

Heeft u door dit stuk het water in de mond gekregen en zelf ook wel zin om eens met familie of vrienden een workshop of lezing te boeken? Kijk dan nu snel op de site van The Chocolate Bar! Hier vind u uitgebreide informatie over de verschillende activiteiten die zij aan te bieden hebben. Eveneens als een uitgebreide routebeschrijving.

Contact

Bedrijfsnaam: The Chocolate Bar
Adres: Waalbandijk 16
Postcode: 6541 AJ
Plaatsnaam: Nijmegen
Website: www.chocolatebar.nl