Slagerij Dennis van de Ven is een vakspecialist in hart en nieren. Hier bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Als ambachtelijke slager beschikken zij dan ook over een eigen worstenmakerij waar al talloze prijswinnende worsten zijn gemaakt. Hierdoor kan ook de kwaliteit van het assortiment worden gewaarborgd. Omdat alles binnenshuis geproduceerd wordt.

Wostenmakerij

Zoals al gemeld. Een grote hobby van slager Dennis van de ven is het worsten maken. Het roken van de worsten boven een bed van beuken- en eikensnippers in een 40 jaar oude rokerij. Steeds vaker komt hij met nieuwe, door hem zelf ontwikkelde producten, zoals een groot assortiment gerookte worsten met hoogwaardige ingrediënten als truffel, venkel en rode port, waarmee hij de ene na de andere prijs in de wacht sleept.

Alleen kwaliteit

Door alleen gebruik te maken van de hoogste kwaliteit rund, varken en lamsvlees. Kan Slagerij Dennis van de Ven u garanderen dat u altijd een lekker stukje vlees op u bord krijgt. Met dit kwaliteitsvlees tovert u uw grillpartij zomaar om tot een waar culinair festijn. Van een lekkere huisgemaakte hamburger tot een vorstelijke ribeye-steak, van een smakelijk gemarineerd speklapje tot een een entrecôte Argentina, al deze stukken vlees zijn op een ambachtelijke en eerlijke wijze geslacht en bereid.

BBQ-en, zomers genieten!

Zoals bij vele bekend is Barbecueën gezellige bezigheid. Met vrienden en familie om de tafel, een koud drankje of een goed glas wijn, genieten van een lange zwoele zomeravond en bovenal de geur van goed gekruid en lekker gegrild vlees. Heeft u na het lezen van dit stuk het water in de mond gekregen en direct ook al zin om te BBQ-en? Neem dan nu een kijkje op de site van Slagerij Dennis van de Ven om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment van allerlei soorten (h)eerlijk vlees.

Contact

Bedrijfsnaam: Slagerij Dennis van de Ven
Adres: Plein 1944 nr 39
Postcode: 5481 AR
Plaatsnaam: Schijndel
Website: www.slagerijdennisvandeven.nl