In het gezellige en knusse dorp Bloemendaal bevind zicht de goudsmederij en het atelier van Arnold van Dodewaard. Bij deze ambachtelijke goudsmederij kunt u terecht voor allerlei soorten sieraden. Veel van deze sieraden worden gemaakt op bestelling. Vaak kunnen de sieraden zelfs gemaakt worden van goud en/of edelstenen van de klant zelf.

Ouderwets ambacht

Bij Goudsmederij / Juwelier Arnold van Dodewaard worden alle sieraden nog met de hand gemaakt, zoals het vroeger ook ging. Door deze ambacht kunnen de sieraden ook volledig naar uw persoonlijk inzicht worden gemaakt. Er wordt bij het atelier een ontwerpschets gemaakt voor u, hierbij word u bijgestaan door een team van ervaren goudsmeden die u kunnen adviseren.

Oud Goud

Zoals eerder al is gezegd kan er bij het maken van een nieuw sieraad gebruik worden gemaakt van “oud goud”, dit zijn sieraden van de klant die worden omgesmolten. Om vervolgens te worden gebruikt bij het maken van een nieuw sieraad. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in een situatie waar u een oud sieraad heeft wat u niet meer draagt. Dit kan dan worden omgetoverd tot het sierraad van uw dromen!

Interesse?

Heeft u interesse in de mogelijkheden die er zijn met het ontwerpen van een persoonlijk sieraad. Of heeft u nog oude sieraden en wilt u weten wat u hier nog voor krijgt? Kijk dan eens op de site van Goudsmederij / Juwelier Arnold van Dodewaard voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Contact

Bedrijfsnaam: Goudsmederij / Juwelier Arnold van Dodewaard
Adres : Bloemendaalseweg 95
Postcode: 2061CE
Plaatsnaam: Bloemendaal
Website: www.goud-smederij.nl