Wij zijn een familiebedrijf dat al heel wat jaar in het vak zit, het bedrijf wordt van vader op zoon doorgeven en hierdoor is het mogelijk dat wij al 60 jaar in het vak zitten. Wij hebben hart voor de zaak en staan u bij met de aankoop van een grafmonument. Dit is geen prettige opgave en dit snappen wij, daarom staan wij u bij. Naast dat u bij ons een grafmonument kan uitzoeken, helpen wij u ook met het uitzoeken van het juiste steen waarmee u uw badkamer kunt betegelen of voor als tafelblad. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u om de juiste keuze te maken.

Grafmonument

Het uitzoeken van een grafmonument is een moeilijke taak waar uw hoofd waarschijnlijk niet naar staat. Toch wilt u een mooie steen uitzoeken die op het graf van een geliefde past. Wij helpen u met het maken van de perfecte steen voor op het graf. Daarnaast helpen wij u ook met het renoveren van een steen dat door het weer is aangetast. Het graf van een geliefde moet er namelijk wel mooi bij blijven te liggen. Wilt u er graag nog iets extra’s op de steen willen zetten, dan verzorgen wij de belettering op de steen voor u.

Natuurstenen in de tuin

Wat is er nu mooier dan een natuurstenen tafel in uw tuin. Een voordeel van natuursteen is dat het niet kan rotten, het kan alleen vies worden. Met een doek en reinigingsmiddel is de tafel vervolgens gemakkelijk weer schoon te krijgen. Daarnaast hebben wij ook mooie keien of beelden om uw tuin een mooie uitstraling te geven.

Interieur

Natuursteen geeft een warme sfeer in huis, daarom zijn er ook meerdere onderdelen van het huis te voorzien van natuursteen. De treden van de trap, de badkamer, keukenblad of het toilet. Deze zijn allemaal te voorzien van natuursteen.

Gelijk contact met De Hilversumse Steenhouwerij

Wilt u ons direct inschakelen om een grafmonument uit te zoeken, of om een gedeelte van uw interieur te voorzien van natuursteen? Wij staan voor u klaar en geven u graag meer informatie en advies, kijk daarom op de site van De Hilversumse Steenhouwerij.

Bedrijfsnaam: De Hilversumse Steenhouwerij
Website: www.hilversumse-steenhouwerij.nl