Kwaliteit en vakmanschap, dat is wat bij Van der Kolk trappen voorop staat. Bij het netwerk van Van der Kolk zitten alleen de beste vakmannen aangesloten. Door hun jarenlange ervaring zijn zij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige trappen en kozijnen. Ook zijn ze ervaren op het gebied van traprenovatie en trapbekleding.

Materialen

Er kan bij het installeren of renoveren van een trap voor 2 materialen worden gekozen, kunststof of hout. De keuze hierbij ligt volledig aan de klant. Elk materiaal heeft weer zijn voordelen en elk materiaal heeft zijn nadelen.

Hout

Bij een houten trap of kozijn is het voordeel vak de sfeerverhogende waarde. Ook kunnen houten kozijnen of trappen makkelijk weer worden bijgewerkt indien er een beschadiging ontstaat.

Kunststof

Bij een kunststof trap of kozijn is het voordeel dat het gemakkelijker schoon te houden is en dat het een hogere isolerende waarde heeft. Het nadeel bij kunststof is daarnaast wel dat het qua uitstraling soms wat achter blijft liggen op een trap of kozijn van hout. En ook liggen de prijzen vaak iets hoger bij dit materiaal.

Contact

Van der Kolk Trappen en Kozijnen
Website: Vanderkolkbv.nl