Javo-isolatie is het bedrijf voor al uw soorten isolatie. Met ruim 20 jaar ervaring is Javo een gerenommeerd bedrijf binnen de geluidsisolatie of warmte-isolatie. Een goed geïsoleerd huis zorgt er voor dat u niet alleen minder betaalt maar ook dat uw huis warmer en comfortabeler aanvoelt.

Netwerk

Het netwerk van vakmannen van Javo-isolatie is verspreid over het hele land, dit is zodat u, waar u ook zit, zo snel en zo goed mogelijk word geholpen. Of het nu gaat om dak, gevel, vloer of kruipruimte isolatie. De vakmannen van Javo-isolatie weten altijd een oplossing te vinden.

Materiaal

De materialen die Javo-isolatie gebruikt lopen erg uiteen, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om te isoleren met wol (steenwol, glaswol of zelfs schapenwol). Dit is de manier hoe vroeger werd geïsoleerd, en deze manier van isoleren wordt over het algemeen nog steeds zeer gewaardeerd als spouwmuurisolatie. Er kan ook gekozen worden voor een meer moderne oplossing zoals bijvoorbeeld PUR, dit is een schuimachtig materiaal dat in vloeibare vorm in de muren wordt aangebracht, waarna het uitzet en de muren volledig vult. Bij deze vorm van isolatie hoeven nauwelijks sloopwerkzaamheden te worden verricht

Contact

Javo Isolatie
Website: Javo-isolatie.nl